Algeness – „Best dermal fillers”

The XI-th Corrective Dermatology and Aesthetic Congress a oferit recunoastere, pentru al doilea an consecutiv, brand-ului inovativ din domeniul estetico-medical din Romania, Algeness.

Distribuit in Romania de Beauty One, Algeness este rezultatul a peste 10 ani de cercetari si studii clinice, adresandu-se medicilor care realizeaza tratamente estetice si isi doresc fillere de calitate, eficiente si sigure.

Algeness, produs de Advanced Aesthetic Technologies Inc (AAT), o companie din SUA care dezvolta biotehnologii in domeniul medicinei estetice, reprezinta implantul injectabil 100% natural, biocompatibil si biodegradabil, o alternativa competitiva pe piata fillerelor pe baza de acid hialuronic (AH).

The XI-th Corrective Dermatology and Aesthetic Congress este un eveniment de amploare pentru comunitatea medicala estetica si Anti-Aging, precum si pentru multiple companii interesate de acest domeniu.

Evenimentul, desfasurat între 10 si 12 mai la Hotelul Ramada din Bucuresti, a oferit participantilor demonstratii live, informatii promotionale si cu privire la produse, precum si dispozitive si tehnici complexe de estetică medicala, totul intr-un mediu interactiv si stimulant.

Prezent la The XI-th Corrective Dermatology and Aesthetic Congress, domnul doctor Ivan Vatamanesku – medic specialist chirurgie estetica, a prezentat în data de 11 mai teza „Advantages of using agarose, 100% natural, compared to AH-Cross-Linked. Practical comparative study”, in care Algeness a detinut rolul principal, fiind utilizat de Dl. Doctor si în demonstratiile live.

Atât specialistii din domeniu, cât si multiple persoane publice au fost atrasi de Algeness, fillerele fiind încercate de cei mai dornici  dintre participanti.

The XI-th Corrective Dermatology and Aesthetic Congress a adus brandului Algeness, pentru al doilea an consecutiv, trofeul „Best dermal fillers”, Beauty One remarcandu-se inca o data prin calitate si excelenta.