Beauty One Medical Division va asteapta la Al X-lea Congres de Medicina Anti-Aging – 2018

In perioada 11-13 mai 2018, Beauty One Medical Division va fi prezent la “Al X-lea Congres de Medicina Anti-Aging – 2018”, o manifestare de referinta in domeniul medical, atat pentru Romania cat si la nivel international.

Congresul de Medicina Anti-Aging este un eveniment de amploare ce se desfasoara anual si este destinat tuturor profesionistilor si specialistilor din domeniul esteticii medicale, oferindu-se credite EMC.

Beauty One Medical Division va fi prezent cu cele mai noi tehnologii din domeniul estetico-medical de la echipamente, pana la fillere volumizatoare naturale.

In cadrul conferintei de la inceputul evenimentului, invitatul nostru special Dr. Arna Shab, un chirurg plastician renumit, va prezenta diferenta dintre injectarile cu Agaroza si cele cu Acid Hialuronic si va realiza un demo practic.

Scopul congresului este cresterea nivelului stiintific si tehnologic si de a oferi participantilor o experienta de neuitat din toate punctele de vedere.

La fel ca anul trecut, si anul acesta speram ca Beauty One Medical Division sa iasa castigator la gala de premiere Anti-Aging Trophy dedicata realizarilor de exceptie ale companiilor din industria Anti-Aging din Romania prin organizarea competitiei