Despre EndyMed

ENDYMED este pionier in tehnologiile de top.

• ENDYMED a dezvoltat si patentat tehnologia unica 3DEEP care ofera solutii atestate medical pentru tratarea problemelor legate de procesul de imbatranire cutanata, laxitate, cicatrici si tesut adipos localizat.

• Tehnologia 3DEEP detine cel mai inalt standard al calitatii FDA.

• Echipament complex ce se poate configura cu mai multi manipuli de RF 3DEEP ce pot trata toate zonele corpului si ale fetei. 

Platforma poate fi configurata initial dupa necesitatea fiecarui centru, in orice moment cu un nou manipul pentru a oferi servicii adiacente.

Tratamente Faciale

Tratamentele faciale EndyMed 3DEEP, folosesc mai multi generatori RF ce furnizeaza energie profunda cu radiofrecventa, concentrata adanc in derm, stimuland productia de fibre noi si puternice de colagen si elastina, ceea ce are ca rezultat o piele mai ferma si mai neteda.

Tratamente Corporale

Cea mai recenta inovatie in domeniul tratamentelor de remodelare corporala, are la baza tehnologia de RF 3DEEP, ce emite un puls de energie de radiofrecventa in stratul profund al dermului, cu actiune directa asupra retelelor de colagen si celulelor tinere regeneratoare.