Medicalia® Skincare a fost creata cu meticulozitate pentru a oferi exclusiv esteticienilor si medicilor o selectie inovatoare de tratamente clinice puternice si produse cu tehnologii avansate.

Este un brand de cosmetice medicale produs in SUA, adresat in special medicilor pentu ingrijirea pielii pacientilor pre si post operator, dar si afectiunilor precum rozacee, acnee, hipersensibilitate, hiperpigmentare si riduri.

Medicalia este castigator al premiului „Anti-Aging Trophy” la categoria „Peels” in cadrul congresului de Medicina Anti-Aging din 2018.

Congresul International de Medicina Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialistii din domeniul estetico-medical, avand o baza solida de dovezi si prezentari stiintifice in estetica profesionala.  

Fiecare formula de transformare a pielii este adaptata in mod specific:

 • Accelereaza vindecarea ranilor chirurgicale;
 • Reduce timpul de recuperare post chirurgicala;
 • Garanteaza solutii pentru afectiuni cronice precum acnee si rozacee;
 • Are efect anti-aging asupra fetei si corpului;
 • Ofera solutii impotriva vanatailor si vergeturilor;
 • Cunoaste cererile consumatorilor pentru a oferi cele mai eficiente si naturale solutii de ingrijire a pielii.
 • Medicalia Skincare s-a situat in topul preferintelor specialistilor esteticieni, fiind premiat in cadrul celui de-al X-lea Congres de Medicina Anti-Aging cu “Anti-Aging Trophy” pentru tratamente pe baza de peeling-uri.

  Distribuit in Romania de Beauty One, Medicalia Skincare este un brand de cosmetice medicale produs in SUA, creat cu meticulozitate pentru a oferi exclusiv esteticienilor si medicilor o selectie inovatoare de tratamente clinice puternice si produse cu tehnologii avansate.

  Medicalia Skincare trece dincolo de ingrijirea clinica a pielii, punand la dispozitie cele mai eficiente si avansate tehnologii stiintifice existente in prezent. Produsele sunt create printr-un multiproces pentru a livra formule distincte care actioneaza intr-un mod diferit si ofera rezultate exceptionale.

  Beauty One este lider pe piata de infrumusetare din Romania, participand pentru a treia oara la Congresul de Medicina Anti-Aging, atat cu produse cosmetice, cat si cu echipamente estetice de ultima generatie din portofoliu. Membra a American Academy of Anti-Aging Medicine, Dr. Manuela Ravescu s-a alaturat echipei Beauty One in cadrul celei de a X-a editie a Congresului de Medicina Anti-Aging.

Crema post si pre operatorie

L-Retinol Smoothing Cream

Crema post si pre operatorie

Arnica Montana Bruise-Guard Cream

MEDI-REPAIR® - Retinol Line

‘C’ Serum With Oxyzomes

Crema post si pre operatorie

Sunscreen SPF30 UVA/UVB

Crema post si pre operatorie

Gentle Cleanser