19 si 21 Februarie 2018
Lansarea brandului
Medicalia® Skincare

Luni, 19 februarie 2018 si Miercuri, 21 februarie 2018 a avut loc lansarea brandului Medicalia® Skincare, o noutate pe piata din Romania in materie de cosmetice medicale, adresate in special ingrijirii pielii pre si post operator.

Cateva zeci de medici au luat parte la evenimentul organizat de Beauty One – Medical Division, distribuitorul exclusiv al brandului Medicalia® Skincare in Romania, avandu-i ca invitati speciali pe Christian Jurist din SUA, Director Educational International, medic specializat in medicina estetica, alaturi de Manuela Ravescu, medic dermatolog si fondatoarea Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One.

Participantii au avut ocazia de a testa in premiera consistenta si mirosul produselor, au aflat ce afectiuni trateaza fiecare gama, cat si ce efecte au acestea asupra pielii.

Prezentarea brandului a fost sustinuta de Dr. Jurist, fiind precedata de efectuarea unui peeling chimic, unde cei prezenti au putut urmari pas cu pas cum se realizeaza un astfel de tratament.

Evenimentul a continuat cu o serie de Q&A alaturi de medicii specialisti, finalizandu-se cu extragerea castigatorilor tombolei organizate in cadrul acestuia.

In prezent, Beauty One se afla pe piata de infrumusetare de peste 12 ani, fiind lider in acest domeniu. Distribuie in exclusivitate branduri de produse profesionale cunoscute de ingrijire a parului, echipamente estetico-medicale si cosmetice, printre care si Medicalia® Skincare.

Medicalia® Skincare este un brand de cosmetice medicale produs in SUA, adresat in special medicilor pentu ingrijirea pielii pacientilor pre si post operator, dar si afectiunilor precum rozacee, acnee, hipersensibilitate, hiperpigmentare si riduri. A fost creata cu meticulozitate pentru a oferi exclusiv esteticienilor si medicilor o selectie inovatoare de tratamente clinice puternice si produse cu tehnologii avansate.