START UP NATION BEAUTY ONE – PARTENERUL AFACERILOR DE SUCCES

UPDATE 12.02.2019

Aplicatiile pentru programul Startup Nation 2018-2019 s-au incheiat. 

În total, din 27 decembrie 2018, ora 10.00, până pe 12 februarie 2019, ora 20.00, figurează ca fiind depuse 33.514 dosare, față de circa 19.200 câte au fost în prima ediție a programului. Concurența la finanțare este anul acesta mai mare de 3 pe loc, dacă toate firmele calificate vor primi suma maximă. Continuare aici..

––––––––––––––––––––––

START UP NATION Beauty One – Partenerul Afacerilor de Succes Afaceri la cheie cu ajutorul Beauty One si programul StartUp Nation Vino acum si informeaza-te in cadrul seminarului GRATUIT sustinut de Euromap Consult si Beauty One! Seminarul StartUp Nation organizat de Beauty One se adreseaza atat saloanelor de infrumusetare, centrelor estetice sau medicale, cat si persoanelor care intentioneaza sa isi deschida o afacere in domeniu, dar care nu dispun de fonduri pentru a-si dezvolta afacerea.

StartUp Nation este un program prin care firmele noi pot obtine de la stat fonduri nerambursabile pentru investitii pentru o varietate de domenii, printre care se afla si saloanele de infrumusetare, centrele estetice si cele medicale.

Beauty One doreste sa sustina toti detinatorii sau viitorii detinatori de saloane de infrumusetare in dezvoltarea business-ului lor, astfel incat le ofera posibilitatea de a-si echipa salonul cu cele mai inovatoare echipamente estetico-medicale. De la aparate cu criolipoliza, vacuum, mezoterapie, pana la radiofrecventa bipolara, ultrasunete focalizate si tratamente cu laser, toate acestea sunt tehnologii cu rezultate uimitoare, fiind o garantie pentru sporirea profitului oricarui salon care gazduieste un astfel de echipament.

Cum aplici pentru programul StartUp Nation? Cu ajutorul nostru!

Prin intermediul seminarului StartUp Nation organizat de Beauty One dorim sa indrumam cat mai multe business-uri in acest program si sa oferim consultanta despre cum pot beneficia de finantare pentru cele mai inovatoare echipamente estetico-medicale.

Alaturi de Beauty One, in cadrul seminarului se va alatura si Euromap Consult, o firma de consultanta specializata in programul StartUp Nation, care va oferi celor interesati sa beneficieze de finantare toate informatiile cu privire la demersurile necesare.

Cine poate aplica pentru programul StartUp Nation?

Pentru accesarea programului, firmele solicitante trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, dintre cele mai importante fiind:  

  • sunt SRL-D, SRL sau cooperatii
  • sunt infiintate dupa data intrarii in vigoare a OUG-ului 10/30.01.2017
  • nu au datorii la bugetul general consolidat si la bugetele locale
  • cu codul CAEN autorizat la ONRC in momentul depunerii primei cereri de tragere
  • creeaza minim 1 loc de munca si il mentine pe o perioada de cel putin 2 ani dupa implementarea proiectului
  • actionarul/actionarii nu au sau nu au avut calitatea de actionar sau asociat intr-un alt IMM (SRL, SA sau SRLD) care desfasoară sau a desfasurat aceeasi activitate autorizata pentru care aplica în cadrul programului in anul anterior inscrierii sau in anul inscrierii pana la deschiderea sesiunii de inscriere.

Suma alocata fiecarui proiect in cadrul programului StartUp Nation este de maximum 200.000 de lei (aproximativ 44.000 de euro) si reprezinta o contributie de maximum 100% din valoarea proiectului.